4maj10

Det har varit intensiva dagar har i NY, vilket betyder att vi fatt prioritera bort bade dator och somn. Vi anlande den 1:a runt nio pa kvallen och innat vi hittat till hotellet sa hade det gatt ytterligare nagon timme sa det anda vi gjorde fore vi stupade i sang var att kopa lite mat pa narmaste mack. Forsta riktiga dagen var "Martins dag" och han valde da att vi skulle ga pa NHL Store, Starbucks (for att kunna utoka samlingen med annu en mugg) och Vaxmuseet. Kvallen avslutades med middag med Madelenes kompis Linnea och det var hur trevligt som helst samtidigt som vi fick massor med tips pa saker vi kunde gora. Andra dagen var "Madelenes dag" vilket givetvis innebar second hand. Det tog ett bra tag innen vi hittade fram till dessa butiker vilket gjorde att vi inte kunde hinna med alla med battre nagra an ingen alls iaf:) Pa kvallen at vi middag pa Marriott Hotell, eller narmare bestamt The View som ar en snurrande resturang 48 vaningar upp med utsikt over hela Manhattan. Detta var riktigt haftigt och ett av manga bra tips som vi fick av Linnea! Nar vi strosade runt pa Times Square efter maten sa stotte vi pa "var butik" eller snarere m&m's store och kunde da givetvis inte undga att ga in och shoppa lite souvenirer:) Idag borjade vi dagen i sann SATC-anda med en tur dar vi njot av Cupcakes pa Carrie och Mirandas favoritstalle, drack Cosmopolitan pa Aidans bar, besokte resrurangen dar Big och Carrie hade sin "wedding rehearsal dinner" samt mycket mycket mer. Ikvall ar planen att hitta nagot bra matstallefor att sedan ta oss en titt pa Brooklyn Bridge. Imorgon ska vi ha 29 grader och sol sa darfor har vi planer pa att spendera morgonen i Central Park och ata lunch pa alskade Ihop. Sedan har vi forhoppningsvis fatt biljetter sa vi kan se Mamma Mia pa Broadway innan vi lamnar NY for den har gangen, for att vi vill tillbaka hit ar det ingen tvivel om. Martin har glomt sladdar till sina kameror vilket gor det har med bilder lite svart (och det var darfor vi lankade till vissa saker istallet)..men vi ska forsoka losa det pa nagot sett och forhoppningsvis  far ni snart ett bildregn pa det vi skrivit om i detta inlagg. Puss m&m!!

Kommentarer
Postat av: Ulla

Vilka härliga dagar ni verkar ha haft i NY. Handla inte för mycket bara. Vi måste rymma det någonstans!!! Kramar från Ulla

2010-05-05 @ 17:44:57
Postat av: Anonym

Hej!

Ni verkar vara effektiva vad avser att utnyttja dygnets timmar och ni tycks kunna fördela tiden rättvist mellan er !!

Fortsätt njut av er semester!!!



Kramar från Thomas



2010-05-05 @ 18:09:53
Postat av: Annette

Låter som NY är en trevlig plats att vistas på :-)och ni verkar ju ha planerat tiden i minsta detalj- mycket effektivt! Skönt att få komma hemma och vila upp sig sen? Snön är snart borta och jag har fått rapporter att man kan sjösätta båten nu :-)

Ha en fortsatt skön semester!



Kramar från Annette

2010-05-05 @ 22:38:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0