24april09

Befinner oss vid en hamn, men vi vet inte var eller vilken, bara att baten som avgar harifran forhoppningsvis ska ta oss till Koh Tao. Klockan ar 5 pa morgonen lokal tid och vi har nu rest i ca. 12 timmar i olika bussar, utan speciellt mycket somn eller mat och har manga ganger hunnit angra oss att vi inte tog flyget istallet, eller iaf taget. Om precis 12 timmar borjar varan 5 dagars dykutbildning och da galler det at vara pigga for att kunna ta in all info. Det blir med andra ord nagra timmars somn kl. 10 lokal tid da vi fatt veta att baten vi ska aka med ska anlanda till Koh Tao, men som vi fatt erfara under de senaste timmarna pa resande fot sa kommer det alltid nya bud om tider, platser och allt annat mojligt, sa vi far helt enkelt ta det dar med tiden med en nypa salt. Att vi faktiskt bara kmr fram och dessutom till ratt stalle kanns som det viktigaste just nu.Om vi dessutom skulle hinna fa sova nagra timmar fore kursen borjar skulle helt enkelt bara vara en bonus..
P.S. Ulla, du behover inte oroa dig for dykningen utan det ar nog resan dit som at den stora faran. Sa klarar vi  nu den sa ska du se att vi klarar dykningen utan problem;)

Pa den har bilden lyckades Martin pa ett ganska bra satt fanga hur vi kant oss dessa timmar (och i skrivande stud fortfarande kanner oss).

Kommentarer
Postat av: Mamma Annette

Förstår precis hur du känner dig på bilden!!! Skönt att det "ljusnat" srn dess :-)

2009-04-25 @ 23:55:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0