24april09

Resan till Koh Tao ar nu fortrang for den plats vi kommit till ar jordens paradis!! Allt ar minst halva priset i jamforelse med Bangkok som vi anda tyckte var billigt med svenska matt matt. Manniskorna ar bland de vanligast vi mott, de mysigaste uteserveringar ever avloser varandra gatorna i anda och vi upplever havsvattnet nastintill for varmt, vilket lyxproblem va?;) Idag paborjade vi ocksa dykutbildningen och vi har lyxen att fa en privat larare, en snubbe fron Gotet som verkar skon aven om vi inte bakantat oss speciellt mycket an. Idag var det bara teori och imorgon blir det dyk i pool samt lite mer teori, men efter det vantar 4 dagar med enbart dyk ute i havet och det langtar vi verkligen till! Nu vantar lite thaipannkakor pa att atas upp av oss sa vi maste kila, puss fran m

Kommentarer
Postat av: anna

ah koh tao, hur underbart som helst!! njut av tiden dar! aaaaah jag vill tillbaka till koh tao! :) serveringarna dar man sitter pa kuddar pa golvet, mys! och sa visas det filmer pa kvallarna da man sitter och ater .. och ah, jag skulle kunna skriva sa mycket bra om koh tao! ett tips, hyr en moppe ochy kor runt pa on :) PUSS!

2009-04-25 @ 12:20:00
URL: http://annaohanna.blogg.se/
Postat av: anna

vi var aldrig dar, men det absolut basta utelivet finns pa lotus bar, langst bort pa stranden! vi gick forbi dar och det ser mycket godkant ut :) nar ni hyr moppe, SE TILL ATT DEN HAR STORA OCH ORDENTLIGA HJUL!! det ar en jattesvar o att kora moppe pa, for det ar svart att ta sig fram - sa ni far vara beredda pa att ga ganska mycket, men det ar det val vart! for ni kommer ju att ta er till andra strander, lana en karta och kor pa vagarna ni ser! men somsagt, var jatteforsiktiga! det ar lite svart med trafiken innan man ar riktigt van ... puss :)

2009-04-26 @ 02:11:53
Postat av: Maja

Gissa om den snart 3-åriga kusinen blev glad när hon fick ett grattis-kort från sin favorit kusin!! Direkt när pappa kom hem rusade hon fram och visade sitt kort! TACK hälsar hon!!!

Vad härligt det låter med er resa. Thailand är fantastiskt och vi är avundsjuka!!! Ha så kul och sköt om er!!! Hälsningar från Falun

2009-04-27 @ 21:53:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0